GengaCraft

Welcome to GengaCraft's forums!


    Temp bug on the server?

    Share
    avatar
    penguinzs

    Posts : 17
    Join date : 2012-05-06

    Temp bug on the server?

    Post  penguinzs on Sat May 12, 2012 3:17 am

    I found this bug or multiple people did that when you mine or drop SOMETHIMES the items dont appear and u loose the items u get

    Ex: I was mining and then i found some iron while the glitch was happening not knowing that the cobblestone block werent appearing i mined the iron and found out i got none

    Idk if this bug was only one tiem im pretty sure u noticed it if u did srry for the post
    =================================================
    Thanks pig <---- I like the face =D

    noble66666

    Posts : 18
    Join date : 2012-05-10
    Age : 19
    Location : Wales

    Re: Temp bug on the server?

    Post  noble66666 on Sat May 12, 2012 6:51 am

    Hmmmm.
    Were You Mining Iron With A Wood Pick??

    The Other Thing Could Be Lag Though. I Have Only Heard Of This When There Is lag.

    ~Noble66666
    avatar
    Gengarx33
    Admin
    Admin

    Posts : 279
    Join date : 2012-05-05
    Age : 19
    Location : Bronx, NYC, NY, USA

    Re: Temp bug on the server?

    Post  Gengarx33 on Sat May 12, 2012 9:08 pm

    The staff and I have tried our best to recover from this bug, and thus we have finally accomplished it. Though, we have not yet tested it, that bug is likely to appear, if not, great.

    ~Topic locked.

    Sponsored content

    Re: Temp bug on the server?

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Fri Jun 23, 2017 12:16 am